Eli tein koulun kevätjuhlaan pinki liukuvärjäyksen johon otin idean jostain blogista jonka nimeä en muista:D ja arvatkaa kahdesti unohdinko kuvata ne? kyllä unohdin. nyt kuitenkin oli onni matkassa ja löysin kuvia minusta jotka isi oli minusta ottanut heti melkein samantien kun olin nämä kynnet saanut valmiiksi. ja näissä kuvissa vilahteli minun  kynnetkin välillä! olen siis rajannut (paintilla) näistä kuvista niin että vain kynteni näkyvät (en osaa tarkentaa sitä kuvaa niin että näkys tarkemmin) joten laatu on aika huono. mutta tässä nämä nyt joka tapauksessa ovat.

liukuv%C3%A4rj%C3%A4ys%20kev%C3%A4tjuhlaliukuv%C3%A4rj%C3%A4ys%20kev%C3%A4tjuhlaliukuv%C3%A4rj%C3%A4ys%20kev%C3%A4tjuhla

kuten sanooin, laatu ei ole kovin hyvä, mutta jospa niistä nyt edes vähän näkisi... tein tuon siis kolmella värillä joista keskimmäinen ei peittänyt tarpeeksi hyvin. ja tummin peitti liikaa... :D eli ei mun lempat mutta ihan ok (kai) ensimmäiseksi liukuvärjäykseksi jonka olen tehnyt.... Tiiän tällä tavalla saa ainaki 20 kertaa hienompiakin mutta taito on mitä on...

no näin kuitenkin nämä tein: ensin laitoin aluslakan ja annoin kuivua. sitten levitin valeimman lakan koko kynnelle. laitoin toisenkin kerroksen että se peittäisi kunnolla, ja annoin kuivua. sitten laitoin meikkisieneeen keskimmäisen lakan ja tuputtelin sitäniin että noin 2 kolmasosaa peittyy. anoin kuivua. otin tummimman pinkin ja töpöttelin meikkisienellä niin että noin puolet keskimäisestä peittyy. anoin kuivua ja totesin että keskimäisen ja tummimman lakan raja on aivan liian voimakas. laiton taas keskimäistä moikkisieneeen ja yritin häivyttää rajaa, joka ei häipynyt kuitenkaan.... sitten vielä päälle alus päälys lakka.

näitä lakkoja käytin:

  •  alus ja päälyslakka: dermosil base & top coat
  • vaalein pinkki: dermosil seashell
  • keskimmmäinen pinkki: dermosil nude pink
  • tummin pinkki: dermosil amaranth

aijon vielä joskus kokeilla tätä uudestaan, erilakoilla ja toivottavasti paremmalla menestyksellä.

tänään lakkaan itselleni, ja ehkä äidillekkin uusia kynsiä joten postauksia on lähiaikoina tulossa lisääkin.

laittakaahan kommenttia, miten voisin kehittyä blogin kirjottamisessa ja kynsien lakkailussa. linkatkaa myös omia blogejenne kurkkaan niihin mielelläni:)